Här kommer det nu äntligen, det som vi alla har väntat på. Det exklusiva, stjärnspäckade fotoreportaget från årets nyårsfirande. Detta år begav vi oss ut i den snötyngda skärgården för att bevittna en storslagen nyårsbankett i eldars gyllene sken.
Sedan blev det så äntligen dags för den stora nyårsbanketten i stora salen på Chateau de Hardstene...
Till varmrätt serverades nötstek kokt i öl och örter, med smör- och ostslungad spenat, sparris och gräddsås med örter och vin.
Till detta avnjöts en Mouton Cadet från 2008.
Till dessert en rykande varm kokos- och kardemummadoftande paj med blåbär och hallon, toppad med vaniljsås.
Gott nytt år önskas alla läsare!
Och naturligtvis en fantastisk fortsättning på 2011!
Alltså, det där var det roligaste jag läst på länge :) Klädedräkt i ylle och denim.. haha!
SvaraRadera