onsdag 17 november 2010

Klagovisa

[Raderad vikthets]

Apropå jobb förresten, vad är grejen med att folk så ofta är inställda på attack-mode när de vill oss nåt? Hur kan man förvänta sig att bli vänligt och hjälpsamt bemött när man själv beter sig som en skitstövel. ...en femårig skitstövel. Det är jättebra att folk säger ifrån när saker blir fel och kan komma med kritik så att vi kan bli bättre men det finns ju bra och dåliga sätt. Den som inte har sett det har nog svårt att förstå vilka fruktansvärda egenskaper en kaffebuffé kan locka fram hos människor. Folk kan verkligen bli elaka. Senast igår kom en av tjejerna på jobbet ner i köket och var helt gråtfärdig för att folk hade skällt, svurit och gapat på henne (för att kaffet var slut, naturligt när man beställer 500 till 1100 pers, men kunden ville inte beställa till så vad kunde man ha gjort) och hon är alltså en riktig tuffing som inte är rädd för nåt. Jag förstår att folk blir besvikna om det står i programmet att de ska bli bjudna på kaffe, det skulle jag också bli, men nån måtta får det väl verkligen vara kan man tycka!

Och seriöst, vad är grejen med att vissla och knäppa med fingrarna till restaurangpersonal? Knäppa kan man göra åt hästar och hundar, inte åt folk.

OCH!- den som lägger snusprillor på diskvagnen ska dö!

Märks det att jag är less på mitt jobb..?

1 kommentar:

  1. Tjena emmis hörde av mamma att du hade börjat blogga och tänkte titta in. Hoppas allt är bra saknar dig hoppas vi ses snart kramar bror din.

    SvaraRadera